Vyöhyketerapiaa hoitoon

Hoitola Minttu

MVT-vyöhyketerapeutti Marjatta Hanhiniemi

Lue lisää Ota yhteyttä

MVT-vyöhyketerapeutti Marjatta Hanhiniemi

Vyöhyketerapiaa hoitomuotona Varsinais-Suomen alueella

Täysin lääkkeetön tapa hoitaa vaivoja. Monesti kuulen sanottavan, että minulla on kulumaa, eikä siihen voi saada apua. Kaikki kivut eivät kuitenkaan aina johdu pelkästään kulumasta. Vastaanotto sijaitsee Mynämäellä.

Useasti kivut saattavat johtua jumittuneista lihaksista, jolloin vyöhyketerapialla voidaan saada aikaan kipukohtaan verenkiertoa ja näin lihas rentoutuu ja kiputila häviää. Klassinen vyöhyketerapiahoito kohdistuu täsmähoitona kipupaikkaan, eli hoidetaan esimerkiksi päänsäryssä vain tätä heijastetta. Tällä tavalla saadaan hoitotuloksia aikaan, kun keskitytään olennaiseen.

Ota yhteyttä

Palvelut

Raskauteen liittyvät hoidot

Lue lisää ›

Kiputilojen hoidot

Lue lisää ›

Ravitsemus ja funktionaalinen lääketiede

Lue lisää ›
Vyöhyketerapia - Hoitola Minttu

Toimintatapamme

Jalkapohjasta löytyy kaikki ihmisen elimet (mm. maksa, munuaiset, keuhkot, kilpirauhanen ym. ja vartalon osat kuten mm. pää, olkapää, hartiat, ristiselkä, selkä ja pakaralihas. Näitä sanotaan vyöhyketerapeuttisiksi heijasteiksi, joita hoitamalla saadaan tiettyyn kiputilaan verenkiertoa ja näin oireet hellittävät. Ja mikä parasta, ilman lääkkeitä. Klassinen vyöhyketerapiahoito kohdistuu täsmä hoitona kipupaikkaan eli hoidetaan esim. päänsäryssä vain tätä heijastetta

Ennen hoidon aloittamista teen kartoituksen asiakkaan terveydentilasta, kaikki tieto on luottamuksellista. Kaikissa hoidoissa on esteenä akuutit ja vakavat sairaudet. Käytän hoidoissani myös magneetteja, joita laitetaan micropore-teipillä kiinni kipupaikkaan, jossa ne saa olla noin viisi päivää. Kun asiakas kertoo missä kipu sijaitsee, tiedän vastaavan vyöhyketerapeuttisen heijasteen paikan jalkaterässä, jota sitten hoidetaan hoitovälineellä kipupaikkaa painellen. Hoidan varovasti, kuunnellen asiakkaan tuntemuksia. Painelua jatketaan kipupaikassa sen aikaa, kunnes kipu alkaa hellittämään. Hoitoväli on kerran viikossa tunti, jolloin saadaan aikaan mahdollisia tuloksia. Hoitokerrat määrityvät asiakkaalle tapauskohtaisesti. Oireettoman viikon jälkeen voidaan pitää hoitovastetta saavutettuna.

 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä