Raskauteen ja vauvan liittyvät hoidot

Ennen hoidon aloitusta kartoitetaan aina asiakkaan terveydentila.

Ota yhteyttä ›

Hoitola Minttu

Raskauden aikaista vyöhyketerapiaa Varsinais-Suomessa

Raskauden kestäessä 3 kuukautta, on turvallista aloittaa vyöhyketerapiahoito. Hoitoväli on kerran kuukaudessa. Vyöhyketerapian avulla keho rentoutuu, aineenvaihdunta vilkastuu ja terapia valmistaa kehoa synnytykseen. Hoito tapahtuu korvista sekä jalkapohjista. Raskaana ollessa voidaan hoitaa myös kiputiloja, esimerkiksi selkä- ja pakarakipuja, niska- ja hartia-alueen kipuja ja päänsärkyä sekä migreeniä. Hoitola Mintun vastaanotto sijaitsee Mynämäellä.

Raskauden aikana on myös syytä kiinnittää huomiota ravitsemukseen, lue lisää!

Raskauden aikainen vyöhyketerapian hinta: 43€/tunti

Ota yhteyttä

Muut palvelut

Sikiön kääntö vyöhyketerapialla

Raskausviikoilla 30-36 on mahdollista sikiön kääntöön perätilasta raivotarjontaan, koska yleensä vauvat kääntyvät raivotarjontaan raskausviikkoon 30 mennessä. Viimeistään raskausviikolla 36 olisi asennon oltava “oikea”. Mitä isommaksi vauva kasvaa, sen vähemmän vauvalla on tilaa kääntyä.

Vyöhyketerapiahoitoa annetaan korvalehtiin, joista löytyy kohdun heijasteet. Hoitoa tehdään kolme kertaa, kahden päivän välein. Suosittelen tukihoitona myös homeopatian käyttöä samaan aikaan.

Sikiön kääntö 33€/45 min.

Kohdun tyhjennys

Jos keskenmeno ei jostain syystä ole spontaani tai jos raskausmateriaalia jää kohtuun, voidaan kohdun tyhjennystä yrittää käynnistää myös vyöhyketerapeuttisesti, ennen mahdollista lääkehoitoa. Kohdun heijastetta jalkaterästä stimuloidaan hoitovälineellä jonka jälkeen laitetaan magneetit teipillä kiinni hoidetulle alueelle. Hoidan myös korvista kohdun heijastetta hoitovälineellä. Lisänä käytän akupisteitä, joihin laitan magneetit stimuloimaan kohdun tyhjennystä. Homeopatia on myös luonnonmukainen lisätoimenpide.

Hoitoon tulemista suosittellaan noin 2 viikkoa ennen lääkkeellistä hoitoa, näin ehditään tehdä tarvittaessa kolme hoitokertaa.

Hoitokertoja on tapauskohtaisesti 1-3 ja hoidot tehdään joka toinen päivä.

Hoito 43€/h

Synnytyksen käynnistys vyöhyketerapialla

Noin 1-2 viikkoa ennen laskettua aikaa, kehoa voi valmistella vyöhyketerapiahoidolla synnytykseen. Tässä vaiheessa vyöhyketerapia rentouttaa ja hoidettavan aineenvaihdunta vilkastuu.

Myös synnytyksen käynnistys voidaan aloittaa vyöhyketerapian avulla jo ennen laskettuna aikaa. Käynnistys tapahtuu painelemalla hoitovälineellä jalasta löytyvää kohdun heijastetta. Kohdun heijasteeseen laitetaan hoidon jälkeen magneetit, jotka stimuloi kohtua. Korvissa on myös kohdun heijasteet, joiden painelu kuuluu myös hoitoon. Nämä yhdessä auttavat synnytyksen käynnistymisessä luonnollisella tavalla.

Käynnistyksessä voidaan käyttää lisäksi akupisteiden hoitoa. Akupisteiden hoidon seurauksena synnytyksessä supistukset ovat tulleet noin 5 minuutin välein, näin äiti saa levätä välillä. Supistukset ovat yksilöllisiä, mutta akupisteiden hoidon seurauksena on myös näitä kokemuksia.

Hoitoa suositellaan joka toinen päivä ja se tehdään kolme kertaa tarvittaessa.

Hinta 43€/h

Hoitola Minttu

Vauvan koliikkihoito vyöhyketerapialla

Vauvan vyöhykehoitoterapiasta on apua koliikkiin, ummetukseen, levottomuuteen ja lihasjännityksiin. Vauvaa hoidetaan vauvan jalanpohjasta. Hoitokerrat määrittyvät tapauskohtaisesti. Hoitoon kuuluu myös tietoa siitä, mitä ruokia äidin kannattaa välttää, kun vauva saa äidinmaitoa. Äidin nauttima ravinto vaikuttaa vauvan suolistossa mm. ilmavaivoina aiheuttaen kipuja, ihottumaa ja pakaroiden punotusta. Saat mukaan suosituksia, joissa on suosituksia äidin ruokailuun liittyvistä asioista. Vauvan refluksi-ongelmaan on myös äidin nauttimalla ruoalla merkitystä.

Hoito kestää noin 10 – 15 minuuttia, pidempi aika saattaa tehdä vauvan rauhattomaksi.

Ensimmäinen hoito kestää kokonaisuudessaan 1h, seuraavat käynnit 30-45min. Ensimmäinen hoitokäynti on 43€, seuraavat käynnit ovat 35€.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä