Raskauden aikaiset hoidot.

RASKAUDEN AIKAINEN VYÖHYKETERAPIA

Raskauden kestäessä 3kk, on turvallista aloittaa vyöhyketerapiahoito. Hoitoväli on kerran kuukaudessa. Keho rentoutuu, aineenvaihdunta vilkastuu ja valmistaa kehoa synnytykseen. Hoito tapahtuu korvista sekä jalkapohjista.

Raskaana ollessa voidaan hoitaa myös kiputiloja, esim. selkä- ja pakarakipuja, niska/hartia kipuja ja päänsärkyä sekä migreeniä.

Oikeanlaisella ravinnolla mm. hyvillä rasvahapoilla esim. oliiviöljy, on raskausaikana suuri merkitys hormonien toimintaan, jotka säätelevät mm. synnytyksen kulkua, vaikuttaa maidoneritykseen, äidin mielialaan ja ehkäisee synnytysmasennusta. Riittävä hyvien proteiinien saanti on kehon eri toimintojen kannalta välttämätön. Maitohappobakteerit eli probiootit auttavat suoliston hyvinvoinnissa sekä äidin ja vauvan vastustuskyvyn lisäämisessä. Hyvä ravinto vielä täydennettynä muutamalla laadukkaalla ravintolisällä, turvaa äidin ja lapsen ravinnon monipuolisuuden.

Olen 6 vuotta opiskellut Funktionaalista Lääketiedettä. Ravintoasiat ovat ensimmäisenä huomioitava asia. Monipuolisella ravinnolla saadaan hyvä kivijalka kehon toiminnoille. Suosittelen ravinnon päivitystä, vauvan ja äidin parhaaksi. Käydään läpi, saatko riittävästi mm. proteiineja, hyvänlaatuisia rasvahappoja, vihanneksia/juureksia, marjoja/hedelmiä, kuituja, viljatuotteita, tärkeimmät vitamiinit sekä mitä makeuttajia käytät ym. Saat näistä materiaalin mukaasi.

Raskauden aikainen vyöhyketerapia 43€/h

Ravintoneuvonta 40€/h

 

SIKIÖN KÄÄNTÖ VYÖHYKETERAPIALLA

Raskausviikoilla 30-36 on mahdollista sikiön kääntöön perätilasta raivotarjontaan, koska yleensä vauvat kääntyvät raivotarjontaan raskausviikkoon 30 mennessä eli viimeistään raskausviikolla 36 olisi asennon oltava “oikea”, sillä mitä isommaksi vauva kasvaa, sen vähemmän vauvalla on tilaa kääntyä.

Vyöhyketerapiahoitoa annetaan korvalehtiin, joissa on kohdun heijasteet. Hoitoa tehdään kolme kertaa, kahden päivän välein, ei enempää. Suosittelen tukihoitona myös homeopatian käyttöä samaan aikaan ja siitä kerron sinulle lisää hoitotilanteessa.

Sikiön kääntö 33€/45 min.

 

SYNNYTYKSEN KÄYNNISTYS VYÖHYKETERAPIALLA

Viikko tai kaksi ennen laskettua aikaa, kehoa voi valmistella vyöhyketerapiahoidolla synnytykseen. Tämä rentouttaa ja aineenvaihdunta vilkastuu.

Käynnistys aloitetaan laskettuna aikana tai kun raskaus on mennyt yliajan. Käynnistys tapahtuu painelemalla hoitovälineellä kohdun heijastetta jalasta. Kohdun heijasteeseen laitetaan hoidon jälkeen magneetit, joka stimuloi kohtua. Korvissa on myös kohdun heijasteet, jotka hoidan ja sitten laitetaan pienen pienet magneetit korviin. Nämä yhdessä auttavat synnytyksen käynnistymisessä luonnollisella tavalla.

Käynnistyksessä voidaan käyttää myös lisäksi akupisteiden hoitoa, josta on jo hyviä kokemuksia. Synnytyksessä supistukset ovat tulleet n. 5min. välein, jolloin äiti saa levätä välillä. Tämäkin on yksilöllistä, mutta tällaisia kokemuksia on.

Hoitoa suosittelen, joka toinen päivä ja se tehdään kolme kertaa tarvittaessa.

Hinta 43€/h

Magneetit 1€, joita tarvitaan 12kpl ja akupisteisiin laitettavat magneetit 10kpl.
Hyvitän magneettien hinnan takaisin, kun niitä ei enää tarvita.
Pienen pienet magneetit eivät maksa mitään.

KOHDUN TYHJENNYS

Jos keskenmeno ei jostain syystä ole spontaani tai jos raskausmateriaalia jää kohtuun, voidaan kohdun tyhjennystä yrittää käynnistää myös vyöhyketerapeuttisesti, mahdollista lääkkeellistä hoitoa ennen. Kohdun heijastetta jalkaterästä stimuloidaan hoitovälineellä ja sen jälkeen laitetaan magneetit teipillä kiinni hoidetulle alueelle. Hoidan myös korvista kohdun heijastetta ja laitan korviin pienen pienet magneetit. Lisänä käytän akupisteitä, joihin laitan magneetit stimuloimaan kohdun tyhjennystä. Homeopatia on myös luonnonmukainen lisätoimenpide. Kerron siitä sitten tarkemmin. Näin saadaan monimuotoinen hoito.

Hoitoon tulemista suosittelen noin 2 viikkoa ennen lääkkeellistä hoitoa, että tarvittaessa ehditään hoitaa kolme kertaa.

Hoitokerrat 1-3, joka toinen päivä.

Hoito 43€/h

Magneetit 1€, joita tarvitaan 12kpl ja akupisteisiin laitettavat magneetit 10kpl.
Hyvitän magneettien hinnat takaisin, kun niitä ei enää tarvita.
Pienen pienet magneetit eivät maksa mitään.