Raskauden aikaiset hoidot.

RASKAUDEN AIKAINEN VYÖHYKETERAPIA

Raskauden kestäessä 3kk, on turvallista aloittaa vyöhyketerapiahoito. Hoitoväli on kerran kuukaudessa. Keho rentoutuu, aineenvaihdunta vilkastuu ja valmistaa kehoa synnytykseen. Hoito tapahtuu korvista sekä jalkapohjista.

Raskaana ollessa voidaan hoitaa myös kiputiloja, esim. selkä- ja pakarakipuja, niska/hartia kipuja ja päänsärkyä sekä migreeniä.

Oikeanlaisella ravinnolla mm. hyvillä rasvahapoilla esim. oliiviöljy, on raskausaikana suuri merkitys hormonien toimintaan, jotka säätelevät mm. synnytyksen kulkua, vaikuttaa maidoneritykseen, äidin mielialaan ja ehkäisee synnytysmasennusta. Riittävä hyvien proteiinien saanti on kehon eri toimintojen kannalta välttämätön. Maitohappobakteerit eli probiootit auttavat suoliston hyvinvoinnissa sekä äidin ja vauvan vastustuskyvyn lisäämisessä. Hyvä ravinto vielä täydennettynä muutamalla laadukkaalla ravintolisällä, turvaa äidin ja lapsen ravinnon monipuolisuuden.

Terveyden tukipilarit-koulutus, jonka järjesti Pro Health Oy, kesti 2 vuotta, jonka jälkeen opiskelin Pro Health Oy järjestämänä Funktionaalista Lääketiedettä 4 vuotta. Funktionaalinen Lääketiede ottaa huomioon kokonaisvaltaisesti asiakkaan terveyden tilan. Ravintoasiat ovat ensimmäisenä huomioitava asia. Monipuolisella ravinnolla saadaan hyvä kivijalka kehon toiminnoille. Suosittelen ravinnon päivitystä, vauvan ja äidin parhaaksi. Käydään läpi, saatko riittävästi mm. proteiineja, hyvänlaatuisia rasvahappoja, vihanneksia/juureksia, marjoja/hedelmiä, kuituja, viljatuotteita, tärkeimmät vitamiinit sekä mitä makeuttajia käytät ym. Saat kaikesta materiaalin mukaasi.

Raskauden aikainen vyöhyketerapia 43€/h

Ravitsemushoito 40€/h ja aineiston postitus 5€ – tietosuojan takia tietoja ei lähetetä sähköpostilla asiakkaalle.

 

SIKIÖN KÄÄNTÖ VYÖHYKETERAPIALLA

Raskausviikoilla 30-36 on mahdollista sikiön kääntöön perätilasta raivotarjontaan, koska yleensä vauvat kääntyvät raivotarjontaan raskausviikkoon 30 mennessä eli viimeistään raskausviikolla 36 olisi asennon oltava “oikea”, sillä mitä isommaksi vauva kasvaa, sen vähemmän vauvalla on tilaa kääntyä.

Vyöhyketerapiahoitoa annetaan korvalehtiin, joissa on kohdun heijasteet. Hoitoa tehdään kolme kertaa, kahden päivän välein, ei enempää. Suosittelen tukihoitona myös homeopatian käyttöä samaan aikaan ja siitä kerron sinulle lisää hoitotilanteessa.

Sikiön kääntö 33€/45 min.

 

SYNNYTYKSEN KÄYNNISTYS VYÖHYKETERAPIALLA

Viikko tai kaksi ennen laskettua aikaa, kehoa voi valmistella vyöhyketerapiahoidolla synnytykseen. Tämä rentouttaa ja aineenvaihdunta vilkastuu.

Käynnistyskin voidaan aloittaa jo ennen laskettuna aikaa. Käynnistys tapahtuu painelemalla hoitovälineellä kohdun heijastetta jalasta. Kohdun heijasteeseen laitetaan hoidon jälkeen magneetit, joka stimuloi kohtua. Korvissa on myös kohdun heijasteet, jotka myös hoidan. Nämä yhdessä auttavat synnytyksen käynnistymisessä luonnollisella tavalla.

Käynnistyksessä voidaan käyttää myös lisäksi akupisteiden hoitoa, josta on jo hyviä kokemuksia. Synnytyksessä supistukset ovat tulleet n. 5min. välein, jolloin äiti saa levätä välillä. Tämäkin on yksilöllistä, mutta tällaisia kokemuksia on.

Hoitoa suosittelen, joka toinen päivä ja se tehdään kolme kertaa tarvittaessa.

Hinta 43€/h

Magneetit 1€, joita tarvitaan 12kpl ja akupisteisiin laitettavat magneetit 10kpl.
Hyvitän magneettien hinnan takaisin, kun niitä ei enää tarvita.

 

KOHDUN TYHJENNYS

Jos keskenmeno ei jostain syystä ole spontaani tai jos raskausmateriaalia jää kohtuun, voidaan kohdun tyhjennystä yrittää käynnistää myös vyöhyketerapeuttisesti, mahdollista lääkkeellistä hoitoa ennen. Kohdun heijastetta jalkaterästä stimuloidaan hoitovälineellä ja sen jälkeen laitetaan magneetit teipillä kiinni hoidetulle alueelle. Hoidan myös korvista kohdun heijastetta hoitovälineellä. Lisänä käytän akupisteitä, joihin laitan magneetit stimuloimaan kohdun tyhjennystä. Homeopatia on myös luonnonmukainen lisätoimenpide. Kerron siitä sitten tarkemmin. Näin saadaan monimuotoinen hoito.

Hoitoon tulemista suosittelen noin 2 viikkoa ennen lääkkeellistä hoitoa, että tarvittaessa ehditään hoitaa kolme kertaa.

Hoitokerrat 1-3, joka toinen päivä.

Hoito 43€/h

Magneetit 1€, joita tarvitaan 12kpl ja akupisteisiin laitettavat magneetit 10kpl.
Hyvitän magneettien hinnat takaisin, kun niitä ei enää tarvita.