Raskauden aikaiset hoidot.

RASKAUDEN AIKAINEN VYÖHYKETERAPIA

Raskauden kestäessä 3kk, on turvallista aloittaa vyöhyketerapiahoito. Hoitoväli on kerran kuukaudessa. Keho rentoutuu, aineenvaihdunta vilkastuu ja valmistaa kehoa synnytykseen. Hoito tapahtuu korvista sekä jalkapohjista.

Raskaana ollessa voidaan hoitaa myös kiputiloja, esim. selkä- ja pakarakipuja, niska/hartia kipuja ja päänsärkyä sekä migreeniä.

Oikeanlaisella ravinnolla mm. hyvillä rasvahapoilla esim. oliiviöljy, on raskausaikana suuri merkitys hormonien toimintaan, jotka säätelevät mm. synnytyksen kulkua, vaikuttaa maidoneritykseen, äidin mielialaan ja ehkäisee synnytysmasennusta. Riittävä hyvien proteiinien saanti on kehon eri toimintojen kannalta välttämätön. Maitohappobakteerit eli probiootit auttavat suoliston hyvinvoinnissa sekä äidin ja vauvan vastustuskyvyn lisäämisessä. Hyvä ravinto vielä täydennettynä muutamalla laadukkaalla ravintolisällä, turvaa äidin ja lapsen ravinnon monipuolisuuden.

Olen 5 vuotta opiskellut Funktionaalista Lääketiedettä, opiskelu on vielä kesken. Ravintoasiat ovat ensimmäisenä huomioitava asia. Monipuolisella ravinnolla saadaan hyvä kivijalka kehon toiminnoille. Suosittelen ravinnon päivitystä, vauvan ja äidin parhaaksi. Käydään läpi, saatko riittävästi mm. proteiineja, hyvänlaatuisia rasvahappoja, vihanneksia/juureksia, marjoja/hedelmiä, kuituja, viljatuotteita, kalsiumia sekä mitä makeuttajia käytät. Saat näistä materiaalin mukaasi.

Raskauden aikainen vyöhyketerapia 43€/h

Ravintoneuvonta 70€/2h opiskelijahinta (140€)

 

SIKIÖN KÄÄNTÖ VYÖHYKETERAPIALLA

Raskausviikolla 36 on sopiva aika sikiön kääntöön perätilasta raivotarjontaan. Vyöhyketerapiahoitoa annetaan korvalehtiin, joissa on kohdun heijasteet. Hoitoa tehdään kolme kertaa, kahden päivän välein, ei enempää. Suosittelen tukihoitona myös homeopatian käyttöä samaan aikaan ja siitä kerron sinulle lisää hoitotilanteessa.

Sikiön kääntö 25€/30 min.

 

SYNNYTYKSEN KÄYNNISTYS VYÖHYKETERAPIALLA

Viikko tai kaksi ennen laskettua aikaa, kehoa voi valmistella vyöhyketerapiahoidolla synnytykseen. Tämä rentouttaa ja aineenvaihdunta vilkastuu.

Käynnistys aloitetaan laskettuna aikana tai, jos raskaus on mennyt yliajan. Käynnistys tapahtuu painelemalla hoitovälineellä kohdun heijastetta jalasta. Kohdun heijasteeseen laitetaan hoidon jälkeen magneetit, joka stimuloi kohtua. Korvissa on myös kohdun heijasteet, jotka hoidan ja sitten laitetaan pienen pienet magneetit korviin. Nämä yhdessä auttavat synnytyksen käynnistymisessä luonnollisella tavalla.

Käynnistyksessä voidaan käyttää myös lisäksi akupisteiden hoitoa, josta on jo hyviä kokemuksia. Synnytyksessä supistukset ovat tulleet n. 5 min. välein, jolloin äiti saa levätä välillä. Tämäkin on yksilöllistä, mutta tällaisia kokemuksia on.

Hoitoa suosittelen, joka toinen päivä, kun käynnistys on ajankohtainen.

Hinta 43€/h

Magneetit 1€, joita tarvitaan 12kpl ja akupisteisiin laitettavat magneetit 12 kpl.
Hyvitän magneettien hinnan takaisin, kun niitä ei enää tarvita.
Pienen pienet magneetit eivät maksa mitään.