Minä

Hoitolassani ei ole sisäilmaongelmaa ja on hajusteeton.

Olen MVT-vyöhyketerapeutti Marjatta Hanhiniemi ja hoidan vyöhyketerapialla erilaisia kiputiloja. Koulutukseni olen saanut Luontaislääketieteen Kairon Instituutissa, joka on Helsingissä. Opiskeluun kuuluu myös peruslääketieteen opinnot, jotka sisälsivät anatomiaa, fysiologiaa, yleistä tautioppia, neurologiaa, psykiatriaa, psykologiaa ja ravinto-oppia. Opinnot kestivät 4 vuotta ja valmistuin 2008.

Löydät minut myös facebook sivuilta ja tutustu asiakkaitteni kokemuksiin hoidoistani.

Olen suorittanut Pro Health Oy:n järjestämän Terveyden Tukipilarit-koulutuksen 2014 – 2015. Koulutus antoi tietoa, minkälaista ravintoa kannattaa suosia, että se on terveyttä edistävää ja miten voi hoitaa ravinnolla ja tarvittavilla ravintolisillä alkanutta oireilua, joka on merkki kehon epätasapainosta. Hoidossa huomioidaan aina asiakkaan yksilöllisyys.

Olen opiskellut Pro Health Oy:n järjestämänä FLT-koulutusta 4 vuotta. Funktionaalinen lääketiede on yksilöllistä asiakkaan hoitoa, joka on tieteeseen perustuvaa, jossa huomioidaan sairauksien taustalla olevia syitä ja ne ovat apuna, laadittaessa hoito-ohjelmaa. Tavoitteena on palauttaa terveyttä ja parantaa asiakkaan elämänlaatua.

 

Linkkejä:

Kairon Instituutti

http://www.kairon.fi/

http://www.terveydentukipilarit.fi/