Minä

Olen MVT-vyöhyketerapeutti Marjatta Hanhiniemi ja hoidan vyöhyketerapialla erilaisia kiputiloja. Koulutukseni olen saanut Luontaislääketieteen Instituutti Kaironissa, joka on Helsingissä. Opiskeluun kuuluu myös peruslääketieteen opinnot, jotka sisälsivät anatomiaa, fysiologiaa, yleistä tautioppia, neurologiaa, psykiatriaa, psykologiaa ja ravinto-oppia. Opinnot kestivät 4 vuotta ja valmistuin 2008.

Löydät minut myös facebook sivuilta ja tutustu asiakkaitteni kokemuksiin hoidoistani.

Olen suorittanut Pro Health Oy:n järjestämän Terveyden Tukipilarit-koulutuksen 2014 – 2015. Koulutus antoi tietoa, minkälaista ravintoa kannattaa suosia, että se on terveyttä edistävää ja miten voi hoitaa ravinnolla ja tarvittavilla ravintolisillä alkanutta oireilua, joka on merkki kehon epätasapainosta. Hoidossa huomioidaan aina asiakkaan yksilöllisyys.

Minulla on meneillään Pro Health Oy:n järjestämä FLT Koulutus, joka alkoi 2016.  Koulutus perustuu funktionaalisen lääketieteen periaatteille ja on jatkoa Tukipilarit oppijaksolle. FLT koulutus sisältää syventävää tietoa terveyden hoitamisessa ravinnolla ja tarvittavilla ravintolisillä.

Minut on hyväksytty Luonnonlääketieteen Keskusliiton ry LKL jäseneksi, josta tietoni myös löytyvät.

Kuulun Suomen Yrittäjäjärjestöön.

Linkkejä:

Kairon Instituutti
http://www.kairon.fi/

http://www.terveydentukipilarit.fi/

Luonnonlääketieteen Keskusliitto
http://www.lkl.fi/