Rentouttavat hemmotteluhoidot Sinulle!

Rentouttava hoito koko keholle eli hierotaan jalkapohjasta vyöhykeheijasteet, varpaat, jalanterän päältä ja sivuilta. Hoito rentouttaa ja askel kevenee sekä myös lisää aineenvaihduntaa. Käytän luomulaatuista öljyä hoidossa. Asiakas on tässä hoidossa vaatteet päällä, vain jalkaterät ovat paljaina. Peittoa laitan päälle, jos viluttaa. Hoidon jälkeenkin voi tulla vilu, joka on hyvä hoitoreaktio. Stressaantuneelle hyvä pysähdys kiireestä.

Rentouttavaa ja nautinnollista oloa Sinulle hoidon aikana ja sen jälkeen!

Hoito kestää 1h
Hoidon hinta 43 €

Hemmotteluhoito koko keholle, jossa ollaan pikkuhoususillaan lämpimästi peiton alla. Hoito on kevyttä vyöhykeratojen hierontaa.

Hoito alkaa korvien hieronnalla, sitten kasvojen kevyt hieronta, päänahka hierotaan ja kaulan alue. Sitten otan esille peiton alta toisen käden ja kämmenestä aloitetaan, jatkuen käsi- ja olkavarteen. Jalkaterä on seuraavaksi kokonaisuudessaan, josta etenen säären ja reiden kevyeen hierontaan. Kun toinenkin jalka ja käsi on hoidettu, asiakas kääntyy vatsalleen, jolloin voi hoitaa jalan takaosat, pakaran ja selän. Näiden jälkeen käännytään taas selälleen ja jatkan vatsan alueen hoitoa. Käytän luomulaatuista öljyä hoidossa. Tämä on oiva keino stressaantuneen olon katkaisuun.

Tämä hoitohetki on vain Sinua varten, rentoudu, nauti ja unohda ulkomaailma!

Hoito kestää 1.5h
Hoidon hinta 64€