Funktionaalisen lääketieteen hoito

Terveydessä on kysymys kokonaisvaltaisesta tasapainosta kaikkien osa-alueiden kohdalla.

Ota yhteyttä

Kehon kokonaisvaltaista kartoitusta raskautta suunnittelevalle Varsinais-Suomessa

Ravitsemukseen liittyvät asiat on hyvä selvittää jo puoli vuotta ennen suunniteltua raskauden alkua. Samalla kilpirauhasen toimintaa kannattaa tutkia ainakin vuotta ennen, koska kilpirauhasen tasapainottamiseen kuluu huomattavasti enemmän aikaa.

Funktionaalisen lääketieteessä (FLT) kartoitetaan kehoa kokonaisvaltaisesti, ja tutkitaan miten hedelmällisyyttä voi varmistaa. Aluksi käydään läpi ravintoasiat, jotka ovat aina ensimmäinen huomioitava asia hoidossa. Kartoitamme muun muassa hyvänlaatuisten proteiinin, kuitujen ja hyvien rasvojen riittävän saannin. Ravinnon lisäksi elimistöä tuetaan tarvittavilla ravintolisillä. 

Luonnollisessa muodossa olevilla ravintolisillä kuten monivitamiinilla, täydennettynä tarvittaessa seleenillä, magnesiumilla, A-vitamiinilla, E-vitamiinilla, B-vitamiinilla, D-vitamiinilla, sinkkillä, B-12 vitamiinilla, C-vitamiinilla, foolihapolla, ferritiinilla, kalkilla, laadukkaalla kalaöljyllä sekä hyvänlaatuisilla maitohappobakteereilla pyritään kohti suoliston tasapainoa. Ravintolisiä määriteltäessä, asiakkaalle annetaan tiedot jotka tulisi mittauttaa laboratoriossa. Kirjalliset laboratoriotulokset käydään tapaamisessa läpi ja näitä tuloksia tulkitsemalla laaditaan suunnitelma. Suunnitelmassa määritellään mitä vitamiineja tarvitaan, kuinka paljon ja mihin aikaan päivästä ravintolisät tulisi ottaa. 

Funktionaalisella lääketieteellä lisätään kehon valmiuksia, raskauden alkamiseen, keskenmenon sekä istukan repeämisen ehkäisyyn, sikiön aivojen ja vauvan oikean kehityksen hyväksi sekä raskausdiabeteksen- ja raskausmyrkytyksen ehkäisyyn.

Ota yhteyttä

Raskaus- ja imetysajan ravitsemus

Ravinto ja ravitsemus on äidin ja vauvan hyvinvoinnille ensisijaisen tärkeää. Kun raskaus on alkanut, otetaan käyttöön supistetumpi määrä ravintolisiä. Raskaus ja imetyksen aikana suositellusta monivitamiinista saa suojaravintoaineita äidille ja vauvalle. D-vitamiinista hormonien ja lihasten toimintaan sekä vastustuskylvyn ylläpitoon. Foolihappo edistää muun muassa veren muodostumista ja vähentää väsymystä ja uupumusta. DHA:ta, jota hyvänlaatuinen kalaöljy sisältää, edistää sikiön ja rintamaitoa saavan vauvan aivojen kehitystä. Hermostolle ja lihasten toimintaan magnesiumlisä on tarpeen. Maitohappobakteerit edistävät suoliston hyvinvointia sekä lisää vastustuskykyä. Äidin imettäessä vauva saa hyödyllisiä bakteereja, jotka ovat hyväksi pienokaisen suolistolle. GLA helokkiöljy pitää yllä supistuksia synnytyksessä, aloittavat synnytyksen, kypsyttää kohdunkaulaa, pehmentää kohdunsuuta

Suunnitelman tekoon käytettävä aika on 2 tuntia ja tarvittaessa seuraavat käynnit ovat tunnin pituisia. Ensimmäisen käynnin hinta on 86€ ja seuraavat käynnit ovat 43€/käynti.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä