Vauvan koliikkihoito vyöhyketerapialla

Tästä hoidosta on apua myös ummetukseen ja lihasjännityksiin. Hoidan vauvaa jalkapohjasta ja jos vauva sallii, niin myös vatsanalueelta. Hoitoja suosittelen 3 – 5 kertaa. Käytän luomulaatuista öljyä hieronnassa. Hoito tapahtuu vauvan ehdoilla.

Kerron lisäksi, jos äiti haluaa, mitä ruokia äidin kannattaa välttää, kun vauva saa äidinmaitoa. Äidin nauttima ravinto vaikuttaa vauvan suolistossa mm. ilmavaivoina ja kipuina. Vauvan ruoansulatus ei ole vielä kehittynyt pilkkomaan ravintoa tarpeeksi hyvin ja siitä saattavat johtua mm. vatsavaivat.

Saat mukaan kotiin lomakkeen, jossa on suosituksia äidin ruokailuun liittyvistä asioista. Vauvan refluksi-ongelmaan on myös äidin nauttimalla ruoalla merkitystä, saat suosituksia niistäkin.

Ota mukaan vaihtovaatteet ja pyyhe kaiken varalle. Hoito kestää n. 15 – 25 min., pitempi aika saattaa tehdä vauvan rauhattomaksi, mutta on yksilöllistä, miten vauva reagoi.

Varaa aikaa yksi tunti

Hinta 35 €

 

Katso facebook sivuiltani asiakkaitteni kokemuksia.

 

VAUVAN VYÖHYKETERAPEUTTINEN HIERONTA

Tämä hoito kohdistuu myös vauvan jalkapohjiin, jossa on hoitovyöhykkeet. Näitä kevyesti sormenpäillä hieromalla vauva rentoutuu. Käytän luomulaatuista öljyä hieronnassa. Helpottaa myös rauhattoman ja levottoman vauvan olotilaa. Hoidetaan aina vauvan ehdoilla, koska jokainen reagoi yksilöllisesti hoitoihin.

Ota mukaan varavaatteet ja pyyhe kaiken varalle.

Hoito kestää n. 15 – 25 min. pitempi aika voi tehdä vauvan rauhattomaksi, mutta on yksilöllistä. Suosittelen 3 – 5 hoitokertaa.

Varaa aikaa yksi tunti

Hinta 35€